Dak- en zinkwerk

Bitumen of EPDM op uw dak

Als u een carport, dakkapel, schuur of woonhuis van dakbedekking wilt voorzien, dan kunt u kiezen uit bitumen of EPDM. EPDM is misschien iets duurder, maar gaat veel langer mee, ongeveer 50 jaar. Daarnaast is EPDM te recyclen en kan er nieuw EPDM van gemaakt worden. EPDM is de duurzame keuze als het om dakbedekking gaat.

Heeft u een bestaand bitumen dakbedekking, dan kunnen wij dit natuurlijk voor u vervangen of repareren als het dak lekt. Ongeacht voor welke dakbedekking u kiest, wij zorgen ervoor dat het huis of uw schuurtje droog blijft.

Lekkage en noodvoorziening

Heeft u een lekkage, dan kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week benaderen. Wij zijn dan snel ter plaatse om de lekkage te verhelpen. Als we het niet direct kunnen repareren, omdat het bijvoorbeeld regent, dan plaatsen we een noodvoorziening, zodat de lekkage stopt. Vervolgens maken we een afspraak om het dak te repareren of te vervangen.

Zink- en koperwerk

Bij een plat dak hoort zink- en koperwerk en ook dat verzorgen we ook voor u.

Wilt u meer weten over dakbedekking of de keuze voor EPDM of bitumen, neem dan contact met ons op, of bel: 013 522 1007.