Werkvoorbereider/assistent bedrijfsleider

Vanwege de uitbreiding van ons team, hebben wij de volgende vacature open staan.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider/assistent bedrijfsleider zorg je voor de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken van het project te organiseren en ondersteun je de bedrijfsleider. Je draagt zorg voor werktekeningen, het benodigde materiaal en materieel. Je overlegt over de planning en ondersteunt de montageploeg door het geven van technische hulp en aanwijzingen. Tevens draag je zorg voor verkoop en opname van werk bij klanten.

Functie-eisen

MBO werk- en denkniveau (installatietechniek), aangevuld met cursussen en enige jaren werkervaring. Daarnaast beschik je over VOL-VCA (in geval je reeds over basisveiligheid VCA beschikt, kun je bij ons je VOL-VCA behalen) en rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Van Oers Installaties BV is een serviceverlenend bedrijf met werkgebied in regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en Oss. Wij richten ons op CV-ketels, loodgieterswerk, sanitair, dak- en zinkwerk, mechanische ventilatie en energiebesparing. We werken met een klein team waardoor medewerkers ruime verantwoordelijkheden en doorgroeimogelijkheden hebben. Een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk.